May 24, 2024

Out post-es

Automotive rocks

Kuinka vaihtaa ja varastoida renkaat

kesärenkaita
kesärenkaita

Jos olet uuden auton omistaja ja sinun on vaihdettava renkaat kesä- ja talvirenkaiden välillä, sinulla voi olla joitain kysymyksiä. Kuinka vaihdan renkaita ja mitä teen kesärenkaille? Ensinnäkin sinulla on oltava kaksi rengassarjaa. Renkaiden vaihtaminen itse ei ole niin vaikeaa, mutta useimmilla ihmisillä ei ole oikeita työkaluja sen tekemiseen. Joten sinun on sitten investoitava rahaa, että voit tehdä sen itse. Tarvitset myös riittävästi tilaa renkaanvaihtoon. Tiedän, että jotkut käyttävät vararengassarjassa olevia työkaluja, mutta se ei riitä. Ne eivät ole ammattikäyttöön tarkoitettuja työkaluja, ja ne on tarkoitettu pikemminkin renkaan vaihtamiseen hätätilanteessa, kunnes pääset rengasliikkeeseen. Jotta voisit vaihtaa renkaat niin että ne ovat tiukasti kiinni, tarvitset vähintään hyvän ristikkoavaimen, jotta saat hyvän vääntömomentin, kun haluat irrottaa ja kiinnittää mutterit.

Ongelmana on, että on vaikea saada tarpeeksi voimaa löysätä pultteja vahingoittamatta niitä ja kiinnittää ne sitten kunnolla, jotta ne eivät irtoa ajan myötä. Siitä syytä voit vaan viedä auton korjaamolle, jos sinulla ei ole oikeita työkaluja etkä halua investoida niihin. Se on hyvä vaihtoehto koska korjaamossa on ammattilaisia, joten tiedät, että heillä on kokemusta renkaiden käsittelystä ja renkaiden vaihdoista. Kun he käsittelevät renkaitasi, he voivat ilmoittaa sinulle, jos he havaitsevat ongelmia asettamiensa renkaiden tai ottamiensa renkaiden kanssa. He tietävät mitä etsiä. Renkaissa voi olla joitain vaurioita, jos ne ovat osuneet kuoppaan tiessä tai reunakiveyksiin tai he näkevät myös onko kulutuspinta kulunut paljon tai epätasaisesti.

Rengasliikkeessä myös varmistetaan, että renkaiden paikkoja vaihdetaan ja että ne on merkitty oikein. Ennen asentamista ne vaihtavat renkaan venttiilit ja täyttävät renkaan oikean rengaspaineen. Tiedät, että ne on asennettu oikein. He voivat myös varastoida kesärenkaat rengashotelliinsa, kunnes tarvitset niitä ensi vuonna, kun lumi sulaa ja kesä lähestyy. Tämä säästää vaivaa, koska renkaiden vaihtaminen on vielä kätevämpää, kun sinun ei tarvitse tehdä mitään ennen renkaanvaihtoa eikä sinun tarvitse kantaa renkaita kotiin ja varastoida niitä.

 Kesärenkaat voidaan varastoida rengashotelliin, jossa renkaat vaihdon jälkeen varastoidaan turvallisesti ja oikeissa olosuhteissa. Virheellinen varastointi voi pilata renkaat ja tehdä niistä hauraat, joten on tärkeää, että ne varastoidaan oikein. Usein renkaita myös varastetaan, minkä vuoksi on tärkeää, että ne varastoidaan turvallisesti, ettei niitä varasteta. Voit myös ostaa uudet renkaita tarvittaessa rengasliikkeestä ja asentaa ne vanteihisi, jotta uudet kesärenkaat ovat valmiina, kun tarvitset niitä talven päätyttyä.

Lisätietoja talvirenkaista on osoitteessa https://vianor.fi/