June 22, 2024

Out post-es

Automotive rocks

Kaikki kesärenkaat eivät ole samanlaisia


Kun vaihdat kesärenkaisiin talvikauden päättyessä, saatat joutua etsimään uutta sarjaa kesärenkaita. Jos joudut, on hyvä tietää, että kaikki renkaat eivät ole samanlaisia, ja on joitain asioita, jotka on hyvä tietää ennen uuden rengassarjan ostamista. Varmista, että päätät haluamasi renkaat etukäteen, ennen kuin varaat aikaa renkaanvaihtoon.

Renkaiden mitat ovat erilaiset, joten sinun on varmistettava, että valitset oikean kokoiset renkaat. Voit usein etsiä renkaita mittojen mukaan, joten jos sinulla on renkaita, joiden mitat ovat 205/55/16, voit etsiä 205/55/16 kesärenkaita verkosta ja nähdä millaisia ​​rengasvaihtoehtoja siellä on. Voit usein verrata EU: n rengasmerkintöjä kesärenkaiden välillä löytääksesi hyvät ja sitten myös lukea erilaisia ​​rengastestejä. EU-rengasmerkinnöissä sinulla on tietoa märkäpidosta, joka antaa osoituksen siitä, kuinka hyvät ne ovat märillä pinnoilla. Tämä on tärkeää, kun ajat sateisissa olosuhteissa, mikä on yleensä tärkein syy onnettomuuksiin kesäisin, kun ukonilma voi aiheuttaa vaikeita olosuhteita. Valitse renkaat, jotka pitävät hyvin märällä, koska tämä saattaa olla ero onnettomuuteen päätymisen ja vain yhden läheltä piti tilanteen välillä.

Rengasmerkinnät kertovat myös, kuinka ne pärjäävät polttoainetaloudellisuudessa. Tämä liittyy renkaiden vierintävastukseen, jossa halvoilla renkailla on taipumus toimia huonommin kuin korkealaatuisilla renkailla. Kulutat enemmän rahaa polttoaineeseen ajaessasi, mutta myös renkaiden kuluminen kasvaa. Siksi ostat renkaita useammin ja käytät enemmän rahaa polttoaineeseen, joten siitä voi tulla melko kallista hyvin nopeasti. Ympäristön kannalta tämä on haitallista myös ympäristölle, ja jätteitä syntyy enemmän ja hiilidioksidipäästöt ovat suuremmat. Siksi tämän pitäisi olla tärkeä valintakohta renkaita valittaessa.

Rengasmerkinnöissä on myös ulkoinen rengasmelu. Tämä voi vaikuttaa ajomukavuuteen ja voi olla jotain, joka voi häiritä etenkin jos sinulla on hiljainen sähköauto. Joissain tapauksissa rengasmelu voi olla niin korkea, että se on todella haitallista. Siksi on tärkeää arvioida myös, onko melutaso riittävän korkea aiheuttamaan sinulle joitain ongelmia.

Kaikki renkaat eivät ehdottomasti ole samanlaisia, joten sinun tulisi valita korkealaatuiset renkaat, jotka ovat hyviä kesäksi. Niiden on oltava myös hyviä sekä kuivilla että märillä pinnoilla. Jotkut rengasvalmistajat ovat investoineet enemmän kuin toiset parhaimpien renkaiden kehittämiseen märkäpinnoille, että ne ovat täynnä uusia innovaatioita, jotka voivat vähentää vesiliirron riskiä, ​​ja että niillä on hyvä märkäpito lyhyellä jarrutusmatkalla. Nämä ovat renkaat, jotka sinun pitäisi etsiä.

Lisätietoja korkealaatuisista kesärenkaista löytyy osoitteesta https://www.nokianrenkaat.fi/